Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti X, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/418.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marko Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVIII, Nr. 01 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/417.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i kushtohen profesor Ernest Koliqit. Ndarja nga jeta e Koliqit, ishte një humbje e rëndë jo vetëm për të afërmit e tij, por për mbarë botën shqiptare. Ndaj në këtë revistë trajtohet gjerësisht gjithë…

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Numër përkujtimuer kushtue prof. Ernest Koliqit : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/416.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje letrare, historike, biografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/412.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/411.

Etiketat: