Shejzat 1970

Shejzat 1970

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1970

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, biografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 04 - 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, ekonomike, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 07 - 08 - 09 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me shumë foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XIV, Nr. 10 - 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrimet e këtij numri i dedikohen punës madhore të At Giuseppe Valentini-t në fushën e historisë, letërsisë, gjuhësisë, drejtësisë e etnografisë shqiptare. Revista shoqërohet me shumë foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.