Shejzat 1974

Shejzat 1974

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1974

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVIII, Nr. 01 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marko Koliqi