Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVIII, Nr. 01 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marko Koliqi

Etiketa

Koleksioni

Data

1974

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVIII, Nr. 01 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/417.

Pronari

Muzeu Shkoder