Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(27 materiale)

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, etnografike, muzikore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IV, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/387.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje letrare, historike, kulturore si dhe disa të tjera dedikuar profesor Ernest Koliqit, me rastin e 60 - vjetorit të lindjes.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 05 - 06 - 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/380.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, folklorike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/375.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/374.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/373.

Etiketat: