Shejzat 1959

Shejzat 1959

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1959

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 05 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, folklorike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti III, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti III, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare e historike. Një shkrim i dedikohet pesëdhjetëvjetorit të fletores "Dielli".
Kryeredaktor: Martin Camaj.