Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje letrare, historike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1959

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti III, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/373.

Pronari

Bep Coba