Materiali

 

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 05 - 06 - 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, kulturore si dhe disa të tjera dedikuar profesor Ernest Koliqit, me rastin e 60 - vjetorit të lindjes.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1963

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 05 - 06 - 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/380.

Pronari

Bep Coba