Shejzat 1963

Shejzat 1963

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1963

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, gjuhësore, letrare, historike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje etnografike, letrare, gjuhësore, biografike.
Revista shoqërohet me shumë foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 05 - 06 - 07 - 08 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, kulturore si dhe disa të tjera dedikuar profesor Ernest Koliqit, me rastin e 60 - vjetorit të lindjes.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 09 - 10 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, etnografike, kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti VII, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje letrare, historike, gjuhësore dhe etnografike. Në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj