Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(27 materiale)

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, biografike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti II, Kallnuer - Fruer 1958).

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti II, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/366.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti I, Shtatuer - Tetuer 1957).

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/364.

Etiketat: