Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti II, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, biografike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti II, Kallnuer - Fruer 1958).

Etiketa

Koleksioni

Data

1958

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti II, Nr. 01 - 02 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/366.

Pronari

Bep Coba