Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 04 - 05 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, folklorike dhe në fund një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti I, Nanduer - Dhetuer 1957)

Etiketa

Koleksioni

Data

1957

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 04 - 05 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/365.

Pronari

Muzeu Shkoder