Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Në këtë numër trajtohen tema që i përkasin rubrikave : Sociologji, Histori, Letërsi, Shkencë dhe Kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/251.

Etiketat:

 
Përmban rubrikat : Filozofi, Sociologji, Letërsi, Shkencë, Histori dhe Folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/252.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i përkasin rubrikave : çashtje kombëtare, shkencë, histori, folklor dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/253.

Etiketat:

 
Përmban shkrime në rubrikat : filozofi, edukatë, shkencë, ekonomi, histori, gjuhësi, folklor dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 09 -10,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/254.

Etiketat: