Materiali

 

Leka XVI - Nr. 09 -10

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban shkrime në rubrikat : filozofi, edukatë, shkencë, ekonomi, histori, gjuhësi, folklor dhe kronikë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 09 -10,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 3, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/254.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder