Materiali

 

Leka XVI - Nr. 03

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrimet e këtij numri i përkasin rubrikave : çashtje kombëtare, shkencë, histori, folklor dhe kronikë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/253.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder