Materiali

 

Leka : Vit. 16, nr. 2 (1944)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban rubrikat : Filozofi, Sociologji, Letërsi, Shkencë, Histori dhe Folklor.

Etiketa

Koleksioni

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme"

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 2 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/252.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder