Materiali

 

Leka XVI - Nr. 01

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen tema që i përkasin rubrikave : Sociologji, Histori, Letërsi, Shkencë dhe Kronikë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme"

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XVI - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 3, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/251.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder