Materiali

 

LEKA XVI - Nr. 04 - 08 Të drejtat e Shqipnisë ethnike : vëllimi i parë

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Pjesa e parë: Çansimi e tagret e Kombit
Pjesa e dytë: Shqipnija asht nji komb dhe ka tagër për pavarësi politike të saj

Etiketa

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “LEKA XVI - Nr. 04 - 08 Të drejtat e Shqipnisë ethnike : vëllimi i parë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 11, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/461.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder