Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(8 materiale)

Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" Roma
Sezione albanese
Luigi M. Ugolini, Pagine di storia veneta ai tempi di Scanderbeg e dei suoi successori
P Fulvio Cordignano S. J., Un dramma storico del 1897 nell' Albania del…
Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : volume III - IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/454.

Etiketat:

 
Historia veneciane, me një shtesë të disa përmbledhjeve të përkthyera rishtas nga latinishtja. Tridhjetë e tre libra me periudhat e historisë së Venedikut që nga themelimi i tij. Përshkrime të disa qyteteve të Shqipërisë si Durrësi,…
Citimi

Sabellico, Marco Antonio, “Dell' Historia Vinitiana : con la giunta de gli Epitomi di nuovo tradotti dal' Latino...,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/448.

Etiketat:

 
"Raport i shkurtër i disa udhëtimeve në pjesë të ndryshme të Evropës...". Përshtypje të ndryshme nga Kosova dhe Maqedonia. Botim i dytë me shumë shtesa.
Citimi

Brown, Edvard, “A Brief account of some travels in divers parts of Europe...,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/447.

Etiketat:

 
Historia dhe përshkrimi i Shqipërisë veriore ose Gegërisë. Me një parathënie nga autori.
XVII, 516 f. + një hartë të Shqipërisë veriore
Citimi

Hecquard, Hyacinthe, “Histoire et description de la Haute Albanie ou Guégarie ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/444.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Giannini Amedeo : Parathënie
Bartoli Matteo : Tepricat e dialektit shqiptar në Istria.
D. Nilo Borgia : Çështja e gjuhës.
Ugolini L.M. : Zbulimet arkeologjike…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/360.

Etiketat: