Materiali

 

Studi albanesi : Volume I

Subjekti

Gjuhësi, gjeografi, histori, etnografi

Pershkrimi

Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Giannini Amedeo : Parathënie
Bartoli Matteo : Tepricat e dialektit shqiptar në Istria.
D. Nilo Borgia : Çështja e gjuhës.
Ugolini L.M. : Zbulimet arkeologjike në Shqipëri të bëra nga misioni ynë.
Monti G.M. : Historia e Shqipërisë dhe burimet e saj napoletane.
Monti G.M. : Dy dokumente te panjohur mbi Shqipërinë nga Alfonsi I i Aragonës.
P.Fulvio Cordignano : Në Shqipërinë e tridhjetë viteve më parë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1931

Autor

Istituto per l' Europa Orientale

Botuesi

Istituto per l' Europa Orientale

Formati

22cm

Gjuha

Italiano

Identifikuesi

A/1-D-48

Lloji

Libër

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/360.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder