Materiali

 

Scanderbeg (Georges Castriota) : Essai de bibliographie raisonnee

Subjekti

Bibliografi

Pershkrimi

Bibliografi e veprave të botuara për Skënderbeun në gjuhët : frëngjisht, anglisht, gjermanisht, latinisht, italisht, spanjisht, portugalisht, suedisht dhe greqisht.

Etiketa

Koleksioni

Data

1881

Autor

Petrovitch, Georges T.

Botuesi

Ernest Leroux, Paris

Formati

19.5cm

Gjuha

Frëngjisht

Identifikuesi

A/2-S-16

Lloji

Libër

Citimi

Petrovitch, Georges T., “Scanderbeg (Georges Castriota) : Essai de bibliographie raisonnee,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/359.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder