Materiali

 

Studi albanesi : Volume II

Subjekti

Gjuhësi, gjeografi, histori

Pershkrimi

Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Matteo Bartoli : Marrëveshje të vjetra në mes gjuhës shqipe dhe gjuhëve të tjera motra.
Giuseppe Schiro : Rreth gjuhës shqipe dhe shkrimeve të saj...
Roberto Almacia : Përparime e mangësi në njohjen gjeografike të Shqipërisë.
Umberto Ademollo : Kufijtë politikë të Mbretërisë së Shqipërisë.
D. Nilo Borgia : Priftërinjtë Basilianë të Italisë në Shqipëri.
Bibliografia.

Etiketa

Koleksioni

Data

1932

Autor

Istituto per l' Europa Orientale

Botuesi

Istituto per l' Europa Orientale, Roma

Formati

22cm

Gjuha

italiano

Identifikuesi

A/1-D-48

Lloji

Libër

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/361.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder