Materiali

 

Histoire et description de la Haute Albanie ou Guégarie

Subjekti

Histori, gjeografi, etnografi

Pershkrimi

Historia dhe përshkrimi i Shqipërisë veriore ose Gegërisë. Me një parathënie nga autori.
XVII, 516 f. + një hartë të Shqipërisë veriore

Etiketa

Koleksioni

Data

1858

Autor

Hecquard, Hyacinthe

Botuesi

Arthus Bertrand, Libraire de la Socéité de Géographie, Paris

Formati

21 cm.

Gjuha

Frengjisht

Identifikuesi

A/2-F-32

Lloji

Libër

Citimi

Hecquard, Hyacinthe, “Histoire et description de la Haute Albanie ou Guégarie ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/444.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder