Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 09 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, etnografike, biografike, letrare dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me shumë foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Etiketa

,

Koleksioni

Data

1973

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht - Gjermanisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 09 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/442.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder