Shejzat 1973

Shejzat 1973

Pershkrimi

Materiale ne koleksionin Shejzat 1973

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 01 - 04: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje juridike, gjuhësore, etnografike, letrare dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 05 - 08: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, historike dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 09 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, etnografike, biografike, letrare dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me shumë foto.
Redaktor: Marco Koliqi