Materiali

 

A Brief account of some travels in divers parts of Europe...

Subjekti

Gjeografi, histori, etnografi

Pershkrimi

"Raport i shkurtër i disa udhëtimeve në pjesë të ndryshme të Evropës...". Përshtypje të ndryshme nga Kosova dhe Maqedonia. Botim i dytë me shumë shtesa.

Etiketa

Koleksioni

Data

1685

Autor

Brown, Edvard

Botuesi

Benj. Tooke, at the Sign of the Ship in St. Paul' s Church - yard, London

Formati

32 cm.

Gjuha

Anglisht

Identifikuesi

Lloji

Libër

Citimi

Brown, Edvard, “A Brief account of some travels in divers parts of Europe...,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/447.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder