Materiali

 

Abetari : i citun prej shocniet t' bashkimit t' giuhes shcype

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Abetarja është hartuar me alfabetin e shoqërisë "Bashkimi". Nuk ka shtëpi botuese, vend dhe vit botimi. Në kopertinë ka një vulë të shtypshkronjës "Zoja e Papërlyeme". 34 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

pa vt.

Autor

[Shoqëria Bashkimi], Shkodër

Botuesi

[Shoqëria Bashkimi], Shkodër

Formati

18 cm.

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-R-66

Lloji

Libër

Citimi

[Shoqëria Bashkimi], Shkodër, “Abetari : i citun prej shocniet t' bashkimit t' giuhes shcype,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/446.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder