Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(261 materiale)

Pjesa e parë: Çansimi e tagret e Kombit
Pjesa e dytë: Shqipnija asht nji komb dhe ka tagër për pavarësi politike të saj
Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 4-8 (1944) : Të drejtat e Shqipnisë ethnike : Bleni i dytë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/461.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje gjuhësore, etnografike, biografike, letrare dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me shumë foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 09 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/442.

Etiketat: ,

 
Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, historike dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 05 - 08: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/441.

Etiketat: ,

 
Shkrime me përmbajtje juridike, gjuhësore, etnografike, letrare dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 01 - 04: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/440.

Etiketat: ,

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVI, Nr. 09 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/439.

Etiketat: ,