Materiali

 

Leka : Vit. 16, nr. 4-8 (1944) : Të drejtat e Shqipnisë ethnike : Bleni i dytë

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Pjesa e parë: Çansimi e tagret e Kombit
Pjesa e dytë: Shqipnija asht nji komb dhe ka tagër për pavarësi politike të saj

Etiketa

Koleksioni

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 4-8 (1944) : Të drejtat e Shqipnisë ethnike : Bleni i dytë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/461.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder