Materiali

 

Travels in the Ionian isles, Albania, Thessaly, Macedonia, &c. : during the years 1812 and 1813

Subjekti

Gjeografi, udhëtime

Pershkrimi

Udhëtime në ishujt Jonianë, në Shqipëri, Tesali, Maqedoni etj. gjatë viteve 1812 dhe 1813. Përshkrime dhe përshtypje rreth këtyre udhëtimeve.
Në fletën para faqes së titullit gjendet harta e Ishujve Jonianë.
X, 551 f.

Etiketa

Koleksioni

Data

1815

Autor

Holland, Henry

Botuesi

Longman, Hurst, Rees,Orme, and Brown, London

Formati

27cm.

Gjuha

Anglisht

Identifikuesi

A/1-A-13

Lloji

Libër

Citimi

Holland, Henry, “Travels in the Ionian isles, Albania, Thessaly, Macedonia, &c. : during the years 1812 and 1813,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/460.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder