Materiali

 

Travels in Albania and other provinces of Turkey in 1809 & 1810 : in two volumes

Subjekti

Gjeografi, udhëtime

Pershkrimi

A new edition, revised and corrected, 1858
In two volumes. - V. 1 Xi, 544f. ; V.2 Vii, 528f.
Udhëtime në Shqipëri dhe në provinca të tjera të Turqisë, botim i ri i korrigjuar më 1858. Në libër gjendet një faksimile me firmë të Ali Pashës.

Etiketa

Koleksioni

Data

1858

Autor

Broughton (Lord)

Botuesi

John Murray, London

Formati

22cm

Gjuha

Anglisht

Identifikuesi

A/2-E-28

Lloji

Libër

Citimi

Broughton (Lord), “Travels in Albania and other provinces of Turkey in 1809 & 1810 : in two volumes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 24, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/459.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder