Materiali

 

Studii filologici : svolti con la lingua pelasgo - albanese

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Studime filologjike të shtjelluara me gjuhën pellazgo - shqipe. Lënda është e ndarë në tre pjesë. 151f.
Në libër gjendet dhe "Quadro sinottico di vocaboli della lingua primitiva pelasgo - albanese". 105f.

Etiketa

Koleksioni

Data

1882

Autor

Marchiano, Stanislao

Botuesi

Stab. Tipografico di Domenico de Falco e Figlio, Napoli

Formati

24cm

Gjuha

italisht

Identifikuesi

A/1-C-12

Lloji

Libër

Citimi

Marchiano, Stanislao, “Studii filologici : svolti con la lingua pelasgo - albanese,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/458.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder