Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
370 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : Vit. 44, nr. 1-12 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/620.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
242 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 43, nr. 1-12 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/619.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f. : 23 cm

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 42, nr. 1-12 (1932),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/618.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Upload 28 .09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 41, nr. 1-12 (1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/617.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 40, nr. 1-12 (1930) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/616.

Etiketat: