Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 43, nr. 1-12 (1933)

Subjekti

Reviste fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
242 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1933

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 43, nr. 1-12 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/619.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder