Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : Vit. 44, nr. 1-12 (1934)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
370 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1934

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : Vit. 44, nr. 1-12 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/620.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder