Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katolike : Vit. 45, nr. 1-12 (1935)

Subjekti

Revistë kulturore fetare katolike

Pershkrimi

Shkrime kulturore dhe fetare katolike.
386 f. : me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1935

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katolike : Vit. 45, nr. 1-12 (1935),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/621.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder