Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 41, nr. 1-12 (1931)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Upload 28 .09. 2016

Etiketa

Data

1931

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organi i apostullimit t' Uratës : Vit. 41, nr. 1-12 (1931),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/617.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder