Materiali

 

Leka XI - Nr. 01-02

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban shkrime në fushat : kulturë, letërsi, folklor dhe gjuhësi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1939

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 01-02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/237.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder