Materiali

 

Leka : Vit. 11, nr. 3 (1939)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : edukatë, histori, letërsi, gjuhësi dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1939

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 11, nr. 3 (1939),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 20, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/238.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder