Materiali

 

Leka X - Nr. 08-09

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : sociologji, kulturë, histori, filozofi, letërsi, gjuhësi dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1938

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 08-09,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 16, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/236.

Pronari