Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(22 materiale)

Visaret e Kombit. Vëllimi XIII. "Doke e zakone familjare." Në libër flitet për zakonet familjare lindje, fejesa, martesa, vdekje, veshje, festime të ndryshme.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit : Doke e zakone familjare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/537.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi X. "Lahuta e Kosovës" mbledhë nga mësuesi Myrteza Roka. Libri përmban këngë djepi, këngë dasme, vajtime dhe këngë burrërie.

Koleksioni

Citimi

Rroka, Myrteza, “Visaret e Kombit : Lahuta e Kosovës,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/534.

Etiketat:

 
Pjesa e parë: Çansimi e tagret e Kombit
Pjesa e dytë: Shqipnija asht nji komb dhe ka tagër për pavarësi politike të saj
Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 4-8 (1944) : Të drejtat e Shqipnisë ethnike : Bleni i dytë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/461.

Etiketat:

 
Përmban shkrime në rubrikat : filozofi, edukatë, shkencë, ekonomi, histori, gjuhësi, folklor dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 9-10 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/254.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i përkasin rubrikave : çashtje kombëtare, shkencë, histori, folklor dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 3 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/253.

Etiketat: