Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(15 materiale)

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë së edukimit, pedagogjisë dhe mësimdhënies së gjuhës shqipe.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
385-416, [32] f. ; 23 cm.
Në faqen e…
Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 2 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/789.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
196 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers së Jezu Krishtit : Vit. 34, nr. 1-12 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/610.

Etiketat:

 
Qytetet dhe Kështjellat Shqiptare, kryesisht gjatë Mesjetës. Libri është i ndarë në gjashtë kapituj:
I. Karakteristikat dhe vendi i qyteteve të Shqipërisë në qytetërimin e zonës Mesdhetare.
II. Lindja dhe zhvillimi i qyteteve dhe…

Koleksioni

Citimi

Sufflay, Milan ( v. ) , “Städte und Burgen Albaniens,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/38.

Etiketat:

 
Libri trajton problemet shoqërore të kohës. Fillon me një shkrim të autorit drejtuar "Këndonjësvet", me 19 Prill 1924. Çështjet që trajton libri jane : " 1- Ideali, 2- Te metat tona. Të vepërojmë. 3- Dedikuarë të pasurvet, Djalërise,…

Koleksioni

Citimi

Skëndo, Lumo, “Plagët Tona. Çë na mungon? Çë duhet të kemi?,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/23.

Etiketat:

 
Abetarja përmban shkronjat e alfabetit dhe leximet ( këndimet ), që fillojnë në faqen 94. Ka 112 faqe dhe në kopertinë ka një miniaturë. (Botimi i dytë)

Koleksioni

Citimi

Paluca, Ndue , “Abetar për shkollat popullore shqipe,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/17.

Etiketat: