Materiali

 

Incipit Liber Statvtorvm Padvae de Ratione : reddenda tam in ciulibus, quam in criminalibus caufis

Subjekti

Histori, legjislacione, statute

Pershkrimi

Libri i Statuteve të Padovës me të dhëna statistikore si për çështjet civile, ashtu edhe për ato penale. Librit i mungon kopertina dhe frontespici, kështu nuk njihet autori, shtëpia botuese, vendi dhe viti i botimit. Mendohet se i përket shek. XVI. Në faqen e fundit ka të shkruar : "Venetiis, Apud Cominum de Tridino Montisferrati".
319 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

[shek. XVI]

Autor

-

Botuesi

-

Formati

15 cm.

Gjuha

Latinisht

Identifikuesi

A/1-T-60

Lloji

Libër

Citimi

-, “Incipit Liber Statvtorvm Padvae de Ratione : reddenda tam in ciulibus, quam in criminalibus caufis,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/451.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder