Materiali

 

Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 2 (1924)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth psikologjisë së edukimit, pedagogjisë dhe mësimdhënies së gjuhës shqipe.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
385-416, [32] f. ; 23 cm.
Në faqen e titullit, viti i botimit 1923, është gabim shtypi.

Etiketa

Data

1924

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 2 (1924) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 4, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/789.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder