Materiali

 

Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 3 (1924)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore për arsimtarët .
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
417-448, [32] f. ; 23 cm.

Upload 16. 11. 2019

Etiketa

Data

1924

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 3 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/790.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder