Materiali

 

Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 4 (1924)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, mësimdhënies dhe edukatës morale në shkollën fillore.
Revista mbyllet me disa qarkore dhe me një prezantim të librit "Zemra" të De Amicis.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
449-480, [32] f. ; 23 cm.

Upload 16. 11. 2019

Etiketa

Data

1924

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Revista pedagogjike : Vit. 2, nr. 4 (1924),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 30, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/791.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder