Materiali

 

Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 24, nr. 1-12 (1914)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revista e përkohëshme "Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit" është vazhdim i revistës "Elçija i Zemers Jezu Krishtit". Emri "Elçija" është zëvendësuar me emrin "Lajmëtari", në gjuhën shqipe. Ky ndryshim i bëhet i ditur lexuesve në parathënien e numrit të parë të kësaj reviste. Revista botohet nga Etërit Jezuitë.

Upload 16. 06. 2015

Etiketa

Data

1914

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 24, nr. 1-12 (1914),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/465.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder