Materiali

 

Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 25, nr. 1-12 (1915)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore. Në faqen e fundit të çdo numri gjendet rubrika e librave të rinj.

Upload 16. 06. 2015

Etiketa

Data

1915

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 25, nr. 1-12 (1915),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/466.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder