Materiali

 

Gramatika dhe sindaksa e gjuhës shqipe : sidomos e toskënishtes : për shkolla të mesme

Subjekti

Gjuhësia shqipe, filologjia

Pershkrimi

Lënda që trajtohet është e ndarë në katër kapituj:
Fonologjija, Morfologjija, Etimollogjija, Sintaksa

Upload 16. 06. 2015

Etiketa

Koleksioni

Data

1927

Autor

Sheperi, Ilia Dilo

Botuesi

Shtypshkronja "Vlora" G. Direttore & C., Vlorë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

6-D-19

Lloji

Libër

Citimi

Sheperi, Ilia Dilo, “Gramatika dhe sindaksa e gjuhës shqipe : sidomos e toskënishtes : për shkolla të mesme,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/464.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder