Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Dorëshkrim i dy pjesëve nga “Lahuta e Malcis”. Kangë e shtatmdhetët dhe Kangë e tetmdhetët
Citimi

Fishta, Gjergj, “Lahuta e Malcis ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/508.

Etiketat:

 
Përmban poezi arbëreshe
Citimi

Variboba, Jul, “Gjella e Shën Marisë Virgjër,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/501.

Etiketat:

 
Libri " Vargjet e Lira " përmban:
Kangët e Ringjalljes
Kangët e Mjerimit
Kangët e Përndimit
Kangët e Rinis
Libri ka 84 faqe dhe është pa ilustrime.

Koleksioni

Citimi

Migjeni, “Vargjet e lira,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/45.

Etiketat:

 
Libri " Rose e Spine " përmban poezi e sonete lirike, disa prej të cilave, në fund kanë të shënuar muajin dhe vitin në të cilin janë shkruar ( i përkasin vitit 1867 ). Libri ka 78 faqe.

Koleksioni

Citimi

Wassa, P. Effendi., “Rose e Spine,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/44.

Etiketat: